“De klant is een onderdeel van Losán en andersom.”

Nazar is als productieleider al 17 jaar met hart en ziel betrokken bij Losán. “Het is een fantastisch bedrijf om voor te werken”, vertelt Nazar. “Ik krijg veel vrijheid en verantwoordelijkheid en er zijn voldoende mogelijkheden om me te ontwikkelen binnen het bedrijf.”

Als productieleider begeleidt Nazar de productie en de kwaliteit van het proces in de fabriek. Daarnaast vertaalt hij de wensen van de klant naar passende oplossingen. Hij is altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. “Het belangrijkste is dat wij kwaliteit leveren”, vertelt Nazar. “Natuurlijk speelt de prijs ook een grote rol, maar uiteindelijk wint kwaliteit het altijd van de prijs. Klanten vertrouwen ons en gaan er vanuit dat wat wij leveren kwalitatief goed is.”

Volgens Nazar is bij Losán geen dag hetzelfde. “Het is een klein bedrijf en de medewerkers werken er over het algemeen al een lange tijd. De sfeer onderling is goed. Als er een storing is of er moet overgewerkt worden omdat er een order af moet, helpt iedereen. De mensen van kantoor en de mensen van de productie: iedereen voelt zich betrokken en steekt de handen uit de mouwen.”

Bij Losán willen ze de klant graag ontzorgen en verrassen. Nazar: “De klant is een onderdeel van Losán en andersom. We zijn open en eerlijk naar onze klanten toe en streven ernaar de zorgen van onze klanten zoveel mogelijk weg te nemen.”

“Mijn vrouw zegt wel eens: ‘begin maar niet over Losán, dan stopt ie niet meer met praten.’”, zegt Nazar lachend. “Daarin heeft ze ook gelijk. Mijn werk is mijn passie. Ik kan me ook niet herinneren dat ik ooit met tegenzin naar mijn werk ben gegaan. Natuurlijk spreken we elkaar wel op dingen aan die eventueel niet goed gaan, maar het is de toon die de muziek maakt. We gaan respectvol met elkaar om.”

Nazar Al-Sadoon, Productie manager LosánNL

Meer finest moments…
Ontmoet Inge
Mooiste moment van Charles
Mooiste moment van Ger
Een dag met Michael