“We werken met ons verstand, maar vooral met ons hart en dat geeft voldoening!”

Michael Wera staat de klanten van Losán bij met raad en daad. Hij zorgt ervoor dat wat de klant vraagt ook daadwerkelijk gemaakt wordt in de fabriek. Daarnaast maakt het onderhandelen over contracten ook deel uit van zijn functie. “Ik ben al 15 jaar in dienst bij Losán”, vertelt Michael. “In mijn werk is mijn vertrekpunt altijd de wens van de klant én wat de klant er uiteindelijk mee gaat doen. In dit proces sta ik de klant bij. Zoals je zult begrijpen, is goed kunnen luisteren dan ook essentieel in mijn vak.”

Michael is al sinds zijn jeugd bezig met hout en fineersoorten. Dit is hem met de paplepel ingegoten. Michael: “Als je bij Losán werkt, moet je ook wel affiniteit hebben met de materie. Je moet feeling hebben met het product, anders red je het niet.”

Het verrassen van de klant is bij Losán een belangrijk onderdeel. Van medewerkers wordt verwacht dat ze altijd nét wat verder denken dan waar de klant om vraagt. “Zo had ik een keer een klant die een zeer dure exotische houtsoort wilde”, vertelt Michael. “Alleen was deze houtsoort verre van ecologisch verantwoord. Ik vind dat wij als bedrijf onze verantwoordelijkheid hebben naar onze planeet en naar onze eigen kinderen en dat geldt ook voor onze klanten. Daarom heb ik de klant een minstens zo goede ecologische oplossing geboden en daar was de klant erg blij mee!”

De medewerkers binnen Losán hebben allemaal hetzelfde doel en deze vibe voel je ook zodra je het pand binnenstapt. Michael: “Alle medewerkers zijn een schakel in het proces en zodra dit radarwerk in elkaar past en matcht, halen we hier allemaal voldoening uit. We doen het met z’n allen: van de productie tot de inkoop en verkoop. Iedereen kent z’n eigen rol, maar heeft elkaar ook heel hard nodig. We zijn er met ons verstand, maar ook zeker met ons hart mee bezig en dat geeft voldoening!”

Michael Wera, Export manager LosánNL

Meer finest moments…
Ontmoet Inge
Mooiste moment van Charles
Mooiste moment van Ger
Het verhaal van Nazar