“De sfeer binnen Lósan is goed en dat zien de klanten ook. Je leert je klanten goed kennen.”

Na haar studie Commerciële Economie is Inge begonnen in de reisbranche. Momenteel werkt ze al 5 jaar met plezier bij Losán, op de afdeling verkoop. “Binnen mijn functie zorg ik er, samen met mijn collega’s Yvette en Celine, voor dat orders in het systeem ingevoerd worden, bevestigd worden en dat de klant zijn/haar orders op tijd ontvangt”, vertelt Inge. Hiervoor heb ik nauw contact met de andere afdelingen. Daarnaast heb ik veel contact met onze klanten.

Geen dag is hetzelfde bij Losán. Inge: “In mijn functie moet ik vrij veel schakelen: tussen het kantoor en de productie, tussen verschillende klanten en dat maakt mijn werk afwisselend en dynamisch. Ik krijg veel mail van klanten, vragen over levertijd, orders en voorraad. Hier geef ik uiteraard zo snel mogelijk antwoord op, maar ik adviseer de klanten ook. Toen ik bij Losán kwam werken had ik weinig kennis van fineren, maar ik heb inmiddels al veel geleerd. En nog kom ik elke dag nieuwe dingen tegen.

“De sfeer binnen Losán is goed en dat zien klanten ook. Door deze goede sfeer en omdat de relaties met de klanten goed zijn, is de drempel om ons dingen te vragen erg laag. Je leert je klanten goed kennen”, vertelt Inge. “Het is toch gebaseerd op onderling vertrouwen en pas als je de klant goed kent, kun je hem of haar ook goed adviseren. Het opbouwen van een band en elkaar goed kunnen aanvoelen is belangrijk. Daarnaast doen we graag een stapje extra voor de klant.

Het is leuk om foto’s te krijgen van opgeleverde projecten. We maken hier een heel mooi product en dat bewijst zich nog eens als je die foto’s te zien krijgt. Wat ik ook heel fijn vind binnen Losán is dat er ruimte is om te leren en te groeien. Zo heb ik eerder al een cursus Frans gedaan en houd ik me nu bezig met marketing.

Inge Jansen, Verkoop/Marketing LosánNL

Meer finest moments…
Mooiste moment van Charles
Mooiste moment van Ger
Het verhaal van Nazar
Een dag met Michael