“Als er leveringen binnenkomen dan bekijk ik of alles er goed uitziet en of er geen beschadigingen zijn. Deze controle is heel belangrijk.”

Charles Walsarie is al sinds 1979 werkzaam in de logistiek. Na diverse andere organisaties werkt hij nu ruim 15 jaar met plezier bij Losán. “Samen met mijn collega ben ik verantwoordelijk voor het laden en lossen van de auto’s en de administratie van het logistieke proces”, vertelt Charles. “We verzamelen de orders en zetten dit alvast klaar, laden dit en vervolgens leveren we de papieren in bij inkoop en verkoop. Daarnaast houden we het magazijn netjes.”

Losán staat voor kwaliteit en dit blijkt ook uit de werkzaamheden van Charles. “Ik vind het heel belangrijk dat de spullen er netjes uitzien. Als er leveringen binnenkomen dan bekijk ik of alles er goed uitziet en of er geen beschadigingen zijn. Deze controle is heel belangrijk.”

Vergeleken met zijn vorige werkgevers ervaart Charles het werken bij Losán wat minder strak. Charles: “Het mooie van het werken bij Losán is dat we onze eigen verantwoordelijkheid krijgen. We kunnen zelf onze tijd indelen. Dat vind ik een prettige manier van werken”. Wat ik ook leuk vind, zijn de contacten die ik heb met de verschillende chauffeurs. Ze komen uit verschillende landen en blijven vaak even hangen voor een praatje. De vrijheid en eigen verantwoordelijkheid binnen mijn functie, maakt het werken voor Losán wat mij betreft heel prettig.”

Charles Walsarie, Logistiek LosánNL

Meer finest moments…
Ontmoet Inge
Mooiste moment van Ger
Het verhaal van Nazar
Een dag met Michael